Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Varbergs GIF Fotboll P14

Följ

P14

Följ oss för uppdateringar
Följ
Varbergs GIF Fotboll
Fotboll
P14
Tabell
Lag M V O F P
1 Varbergs Bois 12 10 1 1 31
2 Varbergs GIF 12 10 0 2 30
3 Tofta Tigers Vit 8 4 1 3 13
4 Lilla Träslöv Blå 10 4 0 6 12
5 Träslövsläge IF 7 1 0 6 3
6 Värö United 8 1 0 7 3
7 Derome/Åskloster 7 1 0 6 3

Match

Lilla Träslöv Blå

0 - 8
Östervi
13 september 2014
09:30

Varbergs GIF

Referat

Referat: Lilla Träslöv Blå - Varbergs GIF

Idag var det dags att ta sig till Östervi för bortamöte mot TFF. Känslan var att de sannolikt satt ihop ett starkt lag så vi var taggade!

Matchen inleddes starkt från oss och det tog knappt 2 minuter innan vi gjort 1-0. Vi höll positionerna bra och hittade markeringarna och de genombrottsförsök TFF hade stoppades effektivt av vårt väl fungerande försvar. Vi fortsatte att kontrollera matchen väl och i halvtid stod det 4-0 till oss. Vi ville även under denna match testa lite nya konstallationer och bl. a. fick ävan vår eminente målvakt Isak spela ute och gjorde en kanoninsats.

När nu möjligheten fanns kunde vi i andra halvlek stuva om lite igen och bl. a. testa Antonio som back vilket han gjorde kanon. TFF kom igen lite i inledningen av andra halvlek och hade några längre anfall där Isak som nu vaktade buren fick sträcka ut några gånger. Vi kunde dock succesuvt vända på spelet och presterade några riktigt vackra mål med bl. a. långskott i mål och och fantastisk nickskarv på inlägg. Även i andra halvlek fick vi in 4 bollar och släppte in noll vilket vi tillsammans blir 8-0.

Summeringen av denna match är att vi gör en mycket stabil insats och alla presterar riktigt bra. Roligt att det även fungerade så bra med de positionsbyten vi testade och det bådar gott, inte minst inför kommande 9-mannaspel. Grabbarna var även duktiga på att inte slappna av i halvtid vilket ibland har förekommit.

Roligt också att det var många målgörare och att målen var riktiga spelmål med tanke bakom som ofta var uppbyggda från målvakt via backlinje till anfall.

Grattis till en välförtjänt seger och tack till våra supportrar!

Mårten, Lars, Jens

Andra möten i serien

mån 22 sep 2014, 17:30 Varbergs GIF - Lilla Träslöv Blå 5 - 0